ΑΓΟΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΓΕΡΟΜΑΡΚΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΕΡΟΜΑΡΚΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΛ . 6948255587
ΑΓΟΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ CAVA MARY 
 Ιεράπετρα
Διεύθυνση: ΦΙΛΟΘΕΟΥ Α 22, Ιεράπετρα
Τηλέφωνο: 2842 089012





Το αγνό ελαιόλαδο διαθέτει αποδεδειγμένα μαλακτικές, ενυδατικές και αντισηπτικές ιδιότητες και μπορεί να φανεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό για πολλές χρήσεις. Προσφέρει μοναδική ενυδάτωση και αποτελεσματική προστασία ακόμα και σε συνθήκες που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δύσκολες.



Για το πρόσωπο

Η επάλειψη του προσώπου με λάδι ελιάς ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος το δέρμα ενώ προλαμβάνει την εμφάνιση των ρυτίδων. Αναμειγνύοντας ελαιόλαδο με λίγο λεμόνι μπορείτε να εξομαλύνετε τις σκούρες κηλίδες που έχει εμφανίσει το δέρμα σας καθώς το μείγμα αυτό έχει την ικανότητα να λευκαίνει και να φωτίζει το πρόσωπο. Αποφύγετε τις μεγάλες ποσότητες λεμονιού στο μείγμα σας καθώς το λεμόνι είναι αρκετά όξινο.



Για την ενδυνάμωση των βλεφαρίδων και το ντεμακιγιάζ

Αναμείξτε ίσες ποσότητες λάδι αμυγδάλου και λάδι ελιάς και φτιάξτε ένα μείγμα ελαίων για άψογο ντεμακιγιάζ, αλλά και για θρέψη των βλεφαρίδων. Θα σας ενθουσιάσει όταν δείτε πόσο καλά και απαλά καθαρίζει!

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΕΡΟΜΑΡΚΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΛ . 6948255587



Για χείλη που έχουν σκάσει

Ενυδατώστε τα χείλη σας καθημερινά και κυρίως το βράδυ απλά με λίγο αγνό ελαιόλαδο. Ήδη από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε αισθητή διαφορά στα χείλη σας.

Για σκασμένα χέρια ή ξηρότητα στην επιδερμίδα

Αναμείξτε 50 ml λάδι ελιάς με 50 ml λάδι καλέντουλας. Προσθέστε 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο γεράνι, 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας και 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριανταφυλλόξυλο. Tο μείγμα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα σημεία του σώματος που έχετε ξηροδερμία ή σκασίματα. Είναι προτιμότερο να το χρησιμοποιείτε βράδυ, πριν τον ύπνο.



Για την περιοχή των ματιών

Όταν δε χρησιμοποιείτε κάποια ειδική κρέμα, μπορείτε να απλώνετε με ένα βαμβάκι και με απαλές κινήσεις λίγο ελαιόλαδο στην περιοχή, όπου κάνει την εμφάνισή του το λεγόμενο "πόδι της χήνας", δηλαδή στις πλαϊνές περιοχές των ματιών όπου συνήθως σχηματίζονται ακτινωτές ρυτίδες έκφρασης.

Για την ξηροδερμία στην περιοχή του κεφαλιού


Οι περισσότεροι τύποι ξηροδερμίας που εμφανίζονται στην επιδερμίδα μας είναι συχνά αποτέλεσμα της αφυδάτωσης που προκαλεί η απότομη αλλαγή του καιρού. Τα αίτια της ξηροδερμίας μπορεί να είναι επίσης ψυχολογικά και κυρίως σε περιόδους με μεγάλο στρες το φαινόμενο μπορεί να ενταθεί ιδιαίτερα. Ένας από τους πιο επίμονους και ενοχλητικούς τύπους ξηροδερμίας είναι αυτός που παρουσιάζεται στο τριχωτό του κεφαλιού. Tα πιο κοινά συμπτώματα είναι σκάσιμο του δέρματος, έντονη φαγούρα και τσούξιμο.
 Το φαινόμενο αυτό συνήθως αντιμετωπίζεται με ειδικά σαμπουάν, αποχή από τις βαφές και τις χημικές επεξεργασίες καθώς και με ειδικές μαλακτικές λοσιόν. Μια εναλλακτική πρόταση για το αφυδατωμένο κεφάλι είναι το αγνό λάδι ελιάς. Δοκιμάστε να απλώσετε λάδι ελιάς στο κεφάλι σας χρησιμοποιώντας ένα απλικατέρ και στη συνέχεια χτενίστε σε όλο το μήκος των μαλλιών. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε αδιάβροχη μεμβράνη και κοιμηθείτε με αυτή τη νύχτα. Την επόμενη μέρα βάλτε σαμπουάν πρώτα σε στεγνά μαλλιά και στη συνέχεια ξεβγάλτε καλά το λάδι λούζοντας καλά. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!